General office hours :
Mon-Fri 9.00 a.m.-1.00 p.m.
Mon-Thu 6.00 p.m.-8.00 p.m.
kurse gjermanishteje - Austri - Austria  
kurs gjermanisht - Wien
Ne ju ofrojme nje mesimdhenie cilesore me nje pagese te arsyeshme dhe terheqese, te zhvilluar ne nje atmosfere nderkombetare miqesore.
kurse gjermanishteje - Vienna
Home
Integration course programme
Integration course information
 
Terms & Conditions
Contact Us
Further Courses
Languages
Yoga
Pilates
Homeopathy
Dance
Photography
 
 
 

Kurse Gjermanishteje

integration courses - Integrationskurse - Deutschintegrationskurs

Doni te rrisni nivelin e njohurive tuaja ne gjuhen gjermane? Atehere, tek ne jeni perzemersisht te mirpritur! Ne ju ofrojme nje mesimdhenie cilesore me nje pagese te arsyeshme dhe terheqese, te zhvilluar ne nje atmosfere nderkombetare miqesore. Ne qofte se jeni te interesuar ju lutemi te na vizitoni ne oraret e keshillimit qe ne te percaktojme nivelin e sakte kursit qe ju nevojitet.

December
 Kurse intensive € 320,- (perfshire materialet e kursit)
hene-prem

27.11.-21.12.2017

9:00 - 12:00 Niveli baze Niveli mesatar Kurse per analfabete
A1/ 1
A1/ 2
A1/ 3

A2/ 1
A2/ 2
A2/3
B1/ 1
B1/ 2
B1/ 3
1
2
Kurse nate € 125,- (perfshire materialet e kursit)
e martë & enjte

28.11.-21.12.2017

18:30 - 21:00 Niveli baze Niveli mesatar Kurse per analfabete
A1/ 1
A1/ 2
A1/ 3
A2/ 1
A2/ 2
A2/3

-
e hënë & mërkurë

28.11.-21.12.2017

18:30 - 21:00   B1 & B2 & C1  
 
 
 
Deutsch-german
Englisch-english
Französisch-français
Spanisch-español
Portugiesisch-portugueş
Türkisch-türkçe
Bosnisch-bosanski
Kroatisch-hrvatski
Serbisch-srpski
Albanisch-albanisch
Russisch-ruski
Deutsch Integrationskurse, German Integration courses Vienna, Almanca Entegrasyon Kursu, Integracijski tečaj njemačkog, kurs jezyka niemieckiego, curso de aleman